Uniform

Uniform

Eerst en vooral willen wij nog eens extra benadrukken dat het verplicht is een uniform te dragen! Bij de allerkleinsten die nog maar net in de chiro zitten is het nog niet verplicht. Maar wij raden toch aan zo snel mogelijk een uniform aan te kopen of de chirokleuren te dragen.
Met ons uniform willen wij tonen wie we zijn, Chiro. Maar het dragen van een uniform is ook verplicht voor de verzekering. We zetten hier nog even op een rijtje wat tot het uniform behoort:
-    Stevige GESLOTEN schoenen (ook bij warm weer)
-    Chiroshort, -broekrok, -rok
-    Chirotrui of –hemd (of een andere effen donkerblauwe trui)
-    Rode chiro T-shirt, T-shirt van ons 60/70-jarig bestaan
-    Effen sokken (Rood, zwart, donker blauw, wit, grijs of beige)


We hebben ook nog steeds onze tweedehandswinkel. Hier kunnen jullie uniformen die te klein zijn aan ons schenken die wij dan aan een democratische prijs doorverkopen aan andere leden. Dus je kan bij ons een uniform aankopen. Wij merken dat dit een groot succes is, waardoor we steeds minder kleine maatjes hebben om door te verkopen. Wij zouden dus willen vragen wanneer je thuis in je kast nog een uniform hebt liggen dat te klein is, of niet meer wordt gedragen omdat je een nieuw hebt, dit aan ons te schenken. Zo kunnen wij er andere leden gelukkig mee maken. Er is ook de mogelijkheid om te “ruilen”. Zo kan je bij ons je te klein uniform omruilen voor een uniform dat je past. Wensen jullie gebruik te maken van deze service, neem dan contact op met Jana Buysse.

Een nieuw chiro-uniform kan je kopen in “De Banier” (Chirowinkel). 
-    Kipdorp 30, 2000 Antwerpen
-    Stationstraat 77, 9100 Sint-Niklaas