Chiro De Spiraal

  INFO

  Uniform 

  Eerst en vooral willen wij nog eens extra benadrukken dat het verplicht is een uniform te dragen! Bij de allerkleinsten die nog maar net in de chiro zitten is het nog niet verplicht. Maar wij raden toch aan zo snel mogelijk een uniform aan te kopen of de chirokleuren te dragen.
  Met ons uniform willen wij tonen wie we zijn, Chiro. Maar het dragen van een uniform is ook verplicht voor de verzekering. We zetten hier nog even op een rijtje wat tot het uniform behoort:
  -    Stevige GESLOTEN schoenen (ook bij warm weer)
  -    Chiro rok/short
  -    Chirotrui of –hemd (of een andere effen donkerblauwe trui)
  -    Rode chiro T-shirt, T-shirt van ons 60/70/75-jarig bestaan, effen zwart
  -    Effen sokken (Rood, zwart, donker blauw, wit, grijs of beige)

  We hebben ook nog steeds onze tweedehandswinkel. Hier kunnen jullie uniformen die te klein zijn aan ons schenken die wij dan aan een democratische prijs doorverkopen aan andere leden. Dus je kan bij ons een uniform aankopen. Wij merken dat dit een groot succes is, waardoor we steeds minder kleine maatjes hebben om door te verkopen. Wij zouden dus willen vragen wanneer je thuis in je kast nog een uniform hebt liggen dat te klein is, of niet meer wordt gedragen omdat je een nieuw hebt, dit aan ons te schenken. Zo kunnen wij er andere leden gelukkig mee maken. Er is ook de mogelijkheid om te “ruilen”. Zo kan je bij ons je te klein uniform omruilen voor een uniform dat je past. Wensen jullie gebruik te maken van deze service, neem dan contact op met Jana Buysse.
  Een nieuw chiro-uniform kan je kopen in “De Banier” (Chirowinkel). 
  -    Kipdorp 30, 2000 Antwerpen
  -    Stationstraat 77, 9100 Sint-Niklaas

  Attesten kamp-en lidgeld 

  ​Er is een mogelijkheid om een deel van het lid- en kampgeld terug te trekken van uw desbetreffende ziekenfonds via onderstaande attesten.
  Hoe gaat het in zijn werk? Druk het onderstaande attest af, van het ziekenfonds waar u aangesloten bij bent. Vul het attest zorgvuldig in en geef het af aan eén van de leidsters van uw lid. 
  Hier enkele links naar attesten van verschillende ziekenfondsen:
   

  attest_onafhankelijk_ziekenfonds.pdf

  attest_liberale_mutualiteit_.pdf

  attest_christelijke_mutualiteit_.pdf

  ADRES
  Broekstraat 121

  9150 Rupelmonde

  attest_vlaams_en_neutraal_ziekenfonds.pdf

  CONTACT​
  despiraal.chiro@gmail.com
  Valérie: +324 85 37 02 98

  Maxence: +324 76 61 28 82

  Chiro De Spiraal