Nieuws ​

Alle leukste nieuwtjes over onze Chiro 

Ben jij benieuwd wat er nieuw is? 

Neem dan zeker een kijkje hieronder! 

Chiro De Spiraal: opnaai logo

Picture

Vanaf heden hebben we tekentjes te koop van onze eigen Chiro! Joepie!

 

Ze zijn voor slechts €1,50 te verkrijgen bij elke leidster.

win-win situatie

Picture

Bestel jij op regelmatige basis online? Doe dit dan via Trooper! Om het eenvoudig te maken kan je een robotje instellen. Die vertelt je automatisch welke sites samenwerken met Trooper.
​Op deze manier verdienen wij ook een centje bij, en je hoeft er zelf niks extra voor te betalen! 

Communicatie 

U kan ons voornamelijk bereiken via onze sociale media accounts, via whatsapp of mail.

ADRES
Broekstraat 121

9150 Rupelmonde

Contact

despiraal.chiro@gmail.com 

Valérie: +324 85 37 02 98

Maxence: +324 76 61 28 82

Chiro De Spiraal

De nieuwe leidingsploeg

Dit jaar verwelkomen we in onze leidingsploeg maar liefst 6 nieuwe leidster! Margot, Lena, Lena, Verena, Eline en Louise zijn helemaal klaar om dit jaar het beste van zichzelf te geven en zich rot te amuseren met de leden. 

 

Ook gaf leidster Karen de fakkel van hoofdleiding door aan leidster Valérie. We willen graag en Karen bedanken voor haar inzet voor onze Chiro en wensen Valérie veel succes in haar nieuwe avontuur als hoofdleidster!

Groepsweekend 2022

In het weekend van 25 tot 27 maart trokken we met de hele Chiro richting Beveren voor een groot groepsweekend. Het waren dagen gevuld met plezier, zon en lekker eten. Het was een klein voorproefje voor wat een fantastisch kamp is geweest! Om de twee jaar vind er een groepsweekend plaats. Hou jullie dus alvast klaar voor het groepsweekend van 2024

Opening nieuwe lokalen

Eindelijk was het zover! Op 18 december werden de lokalen feestelijk geopend! Samen met de scouts vierden we onze nieuwe lokalen met drankjes lekkere frietjes en pannenkoeken. De verhuis zal pas voor begin februari zijn maar we kunnen al bijna niet meer wachten!

 

Kijk hier naar de aftermovie van deze leuke dag! 

 

Overgang 2022

In het nieuwe chirojaar hebben we er alweer vier nieuwe topleidsters bij, Halle, Nina, Félize en Jana. Ze gaan het fantastisch doen! Jammer genoeg namen we ook afscheid van niet minder dan 10 leidsters. We gaan hen super hard missen maar willen hen wel bedanken voor hun jarenlange inzet.

 

Ook hoofdleidster Claire nam afscheid van onze Chiro. Leidster Valérie blijft hoofdleidster en wordt bijgestaan door leidster Maxence en leidster Louise.

Chiro De Spiraal

2021-2022

Banier

Wordt jouw Chirorok al wat krap? Of is hij gescheurd door te veel ruige spelletjes? Dan kan je steeds bij de Banier een nieuwe chirorok aankopen! Ook vind je hier allerlei andere chirokledij en de leukste chirogadgets. Of ben je graag creatief bezig? Dan vind je hier ook heel veel leuk knutselmateriaal! (Je krijgt zelfs korting op dit materiaal omdat je aangesloten bent bij de Chiro) Kortom zeker eens de moeite waard om eens langs te gaan of een kijkje te nemen op hun website via deze link: https://www.debanier.be/

 

Nieuwe lokalen

14 mei was het zover! We konden voor de eerste keer spelen en plezier maken aan onze nieuwe lokalen! Verhuizen is pas voor na de examens van de leidsters maar voor plezier maken hebben wij niet veel nodig! Geniet hieronder mee met enkele leuke sfeerbeelden!

Ons eigen biertje: het tripaaltje!

Je proefde het misschien al eens op een van onze evenementen, zoals onze kaas-en wijnavond of ons schellekes terras, maar nu kan je het tripaaltje gewoon in huis halen! Deze lekkere trippel kan je nu bestellen en bij ons op de chiro ophalen. Bestellen kan via het tabblad "Tripaal" in het menu. Bestel en geniet!

2022-2023

Overgang 2023

24 oktober was het weer zover, de overgang! Op deze dag kregen de groepen nieuwe leidsters. Jammer genoeg nemen we ook afscheid van 4 topleidsters, Verena, Margot, Lena W, en Lena M. We willen hen graag bedanken voor hun jarenlange inzet voor de Chiro! 

 

We verwelkomen ook een nieuwe leidster in onze ploeg, leidster Manon! Ze is helemaal klaar om zich te amuseren bij de tippers. 

 

Ook hebben we er een nieuwe hoofd leidster bij, leidster Maxence. Zij vormt samen een team met leidster Valérie die al aan haar derde jaar als hoofdleidster begint.

 

Omdat we dit jaar met een kleine leidingsploeg zijn, gaan de pinkels er even tussen uit. De Speelclub is voortaan voor leden van eerste tot het derde leerjaar en de Kwikken voor leden van het vierde tot zesde leerjaar.