Over ons

Hey iedereen!

Als je zin hebt om je volledig uit te leven op een zondagnamiddag, zit je bij Chiro de Spiraal aan het juiste adres! Tussen 14u en 17u30 maken wij Rupelmonde onveilig! Samen met tal van leuke grieten beleef je de tijd van je leven. Bosspelen, dorpsspelen, knutsel- of kooknamiddagen, alles wat je je maar kan voorstellen! Elke zondagnamiddag wordt op deze manier onvergetelijk. Wedden dat je elke maandagmorgen alweer snakt naar zondag?

Elk jaar gaan we ook op een spetterend bivak (11-21 juli). Dat zijn welgeteld 10 opeenvolgende dagen waarop je je volledig kan uitleven. Samen met alle afdelingen gaan we naar een leuke bestemming waar we de beste tijd van ons leven beleven. De laatste dag keren we terug met een grote glimlach op ons gezicht en een rugzak vol onvergetelijke herinneringen.

Voel jij de Chirokriebels ook al door je aderen stromen? Blijf dan zeker niet in je zetel zitten en trek de eerst volgende zondagnamiddag naar onze gezellige lokalen! Want eens je de Chirokriebels te pakken hebt, geraak je er nooit meer vanaf!

Ps: je vindt ons ook terug op sociale media:

Chiro de Spiraal – Facebook

Chiro de Spiraal - Instagram